2013年3月1日金曜日

ひまわりを搾ると、、。When I squeeze the sunflower,,.

ひまわり油はとても高級な食用湯ですよね。これを火力発電に使ったり、車のエンジンに使うのはお百姓さんに𠮟られるんでしょうか?


ヒマワリ Sunflower


ヒマワリは生の種を購入したのでアーモンド同様に煎ってから使用します。I would use the same manner from roasted almonds sunflower seeds because I buy raw.


ヒマワリは生の種を購入したのでアーモンド同様に煎ってから使用します。

少しにごりがあって、黄色が強い。香りは柔らかく、香ばしさが一番引き立っていました。サラッとしていて旨味があり、ちょっと強めに煎った影響なのかトーストしたてのパンのような風味がとても美味しかったです。There is a little hazy, yellow is strong. Aroma is soft, the savoriness had set off the most. Like flavor of freshly toasted bread that I was very good influence do we have there is a taste and kidnapping, was in a little stronger.


ワインの消費量倍増!

ヒマワリの油はトマトとモッツァレラチーズにかけて、そこへ塩と黒コショウ、刻んだパセリをかけて食べてみました。オリーブオイルと違って焦げたような風味がいいアクセントとなりとてもうまかったです。うっかり飲みすぎ。搾りかすも、油が抜けてサッパリと食べやすいスナックになっていて美味しかったです。Doubling the consumption of wine!
Between tomato and mozzarella cheese, sunflower oil over tried eating parsley salt and black pepper, chopped into it. I was very delicious flavor and accents such as burnt unlike olive oil is good. I accidentally drinking too much.However also, I have become was delicious and easy to eat snacks and refreshing oil is squeezed through.


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